ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ - Ανοιχτή Συζήτηση ΤΕΤΑΡΤΗ 8/7, και ώρα 8μμ, "Καλά Καθούμενα"

Share it now!

Η Ισλαμοφοβία έχει γίνει η κύρια μορφή ρατσισμού σήμερα στη Δύση, ιδιαίτερα μετά τις επιθέσεις στο Charlie Hebdo. «Όλοι μαζί, ενάντια στον κοινό εχθρό, τους Ισλαμιστές» έγραφε η λεζάντα κάτω από τις χυδαίες φωτογραφίες της Μέρκελ, του Ολάντ, του σφαγέα Νετανιάχου και όλου του υπόλοιπου συρφετού που παρέλασε στα Ιλίσια Πεδία, κραυγάζοντας «Je sui Charlie» το 2015.
Χθες (27/6/15) προστέθηκε και η επίθεση από ένα Γάλλο αραβικής καταγωγής ενάντια σε μια αμερικανική βιομηχανία παραγωγής βιομηχανικού αερίου, σε μια πόλη κοντά στη Λυών. «Χρειάζεται να υπερασπίσουμε τις αξίες μας και δεν θα υποκύψουμε στο φόβο ποτέ.Πρέπει να προστατεύσουμε τον κόσμο και ταυτόχρονα να αποκαταστήσουμε την αλήθεια..» δηλώνει ο Ολάντ σήμερα.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις είχαν συνέχεια και στην Τυνησία και στο Κουβέιτ.

ΜΗΠΩΣ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πόλεμο ανάμεσα στις φονταμενταλιστικές, σκοταδιστικές ιδέες του Ισλάμ και των ιδεών του διαφωτισμού της πολιτισμένης Δύσης;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτό που οπλίζει τα χέρια των ευρωπαίων μουσουλμάνων πολιτών και τους μετατρέπει σε βομβιστές-δολοφόνους;

ΠΟΙΟΣ είναι ο ρόλος των ΗΠΑ, των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και των αραβικών καθεστώτων στην ανάδυση του ISIS;

ΠΟΥ στοχεύει η υπερπροβολή των αγριοτήτων του ISIS στη Δύση;

ΠΟΙΕΣ οι ευθύνες των σοσιαλδημοκρατικών και αριστερών κομμάτων για την ανάπτυξη και εκτεταμένη διάδοση των ισλαμοφοβικών ιδεών στις ευρωπαϊκές κοινωνίες;

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ για τις ΗΠΑ και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις «ο πόλεμος ενάντια στην Τρομοκρατία»;

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ τρόπο μπορούν να σταματήσουν και τον ISIS και τις ρατσιστικές αντι-ισλαμικές ιδέες στη Δύση;

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ σάς προσκαλεί να έρθετε να ανοίξουμε τη συζήτηση για όλα αυτά τα ζητήματα σε μια εκδήλωση /συζήτηση για την Ισλαμοφοβία.